2014-05-23 16:47:41• hírek • (x)

Születésnap az M3 Outlet Centerben

Fantasztikus árengedményekkel vár az M3 Outlet a hétvégén.

A M3 Outletben a család minden tagja talál magának megfelelő ruhadarabot, ráadásul olcsón lehet vásárolni a legnagyobb világmárkák boltjaiban - ezt mindenki tudja. Arra viszont emlékszik-e valaki, hogy mikor nyitott meg az M3 Outlet Center? Bizony, már hat éve várja a vásárlókat a bevásárlóudvar, ráadásul május 23 és 25 között fantasztikus akciókkal várják a látogatókat. Az outlet-árnál is olcsóbban lehet majd sok árucikket megvásárolni - pedig az Outlet-ár akár 70 százalékos engedményt is jelent! Úgyhogy nagy bizpnyossággal jelenthetjük ki: bár minden nap érdemes elátogatni az M3 Outlet Centerbe egy-két "jó fogásért", a születésnapi hétvégét semiképpen sem szabad kihagyni!

Az M3 Outlet Centerben több mint 100 világmárka termékei találhatók meg a hét minden napján. Széles választékunkban a család minden tagja megtalálhatja a stílusának leginkább megfelelő női-, férfi-, gyermekruházatot, sportruházatot, cipőt vagy kiegészítőt. Mindezt természetesen a legjobb árakon! Vásárlás után érdemes betérni egy finom ebédre a Centerben található éttermekbe vagy kellemes környezetben elfogyasztani egy finom kávét vagy üdítőt!

Az M3 Outlet Centerben üzleteiben magas minőségű világmárkák termékeit forgalmazzák, felhalmozódott készletekből, minta és outlet kollekciókból és korábbi szezonok kifutó termékeiből. A hét minden napján egész évben kedvére vásárolhat 30–70% kedvezménnyel.

Kedvezmények az M3 Outlet Centerben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: